Loading...
آخرین پست ها
سه شنبه 06 آذر 1403
سه شنبه 06 آذر 1403
دوشنبه 05 آذر 1403
دوشنبه 05 آذر 1403
دوشنبه 05 آذر 1403
يكشنبه 04 آذر 1403
يكشنبه 04 آذر 1403
يكشنبه 04 آذر 1403
شنبه 03 آذر 1403
دسته بندی
آرشیو
سه شنبه 16 دی 1399 مدیر عطریمو 876 0
عطر گرم و سرد چیست؟ تفاوت های آن در چیست؟

عطر گرم و سرد چیست؟ تفاوت های آن در چیست؟

عطرها هم مثل انسان ها طبع گرم و سرد دارند. بهتر است هر فردی عطر را مطابق با طبع خود و شرایط آب و هوایی و فصلی که در آن قرار دارد خرید و استفاده کند

آنچه در این مطلب خواهید خواند

عطرها هم مانند انسان­ها طبع گرم و سرد دارند و باید طبق اصول و قواعد مشخصی انتخاب و مصرف شوند. عطر به عنوان غذای مغز بعد از استفاده حالات متفاوتی در هر فرد ایجاد می­کند و تاثیر مثبت و یا منفی می­گذارد.

در ادامه این مطلب قصد داریم با راهنمایی کاملی از شناخت مزاج افراد توصیه ­هایی مهم و کاربردی در مورد هر عطر مناسب هر فرد، با شما در میان بگذاریم.

عطرها باید مناسب شرایط مختلفی انتخاب شوند. اول مناسب طبع افراد، دوم شرایط استفاده و سوم شرایط فصل یا آب و هوایی. حالا هر کدام از آنها را به ترتیب توضیح می دهیم.

عطر را مناسب طبع خود انتخاب کنید

بعد از درک بوی عطر احساس خوشایند یا ناخوشایندی به شما دست می­دهد. گاهی احساس انرژی و شادی و تازگی و سرزندگی می­کنید، گاهی احساس سستی، کسلی یا حتی سردرد یا فراموشی به شما دست می­دهد. همه اینها تاثیری است که عطر بر روی مغز انسان می­گذارد. بنابراین کاملاً مشخص است که اگر احساس بدی از بوی یک عطر بدست آوردیم آن عطر مناسب طبع ما نیست و اگر احساس خوشایندی کردیم، آن عطر مناسب ماست.

برخی از افراد طبع گرم دارند و نباید از عطر گرم استفاده کنند و برخی بالعکس طبع سرد دارند و نباید از عطرهای سرد استفاده کنند. بنابراین اولین قدم در انتخاب عطر مناسب، شناخت مزاج هر فرد است. در این شرایط به هر فردی توصیه می­کنیم، برای شناخت طبع و سلیقه­ اش به شامه خود اعتماد کند و عطری انتخاب کند که از بوییدن آن احساس لذت کند.

اگر فردی با مزاج سرد هستید، عطر گرم ببویید و شاداب و پرانرژی شوید و اگر گرم مزاج هستید عطر خنک ببویید و احساس طراوت و تازگی کنید.

 عطر گرم یا سرد مناسب هر کدام مناسب چه شرایطی است؟

عطرهای گرم معمولاً بوی سنگینی دارند و اغلب برای استفاده روزانه یا محل کار و یا بطور کلی محافل عمومی نیستند و اغلب برای قرارهای عاشقانه یا مهمانی­ های خاص شبانه استفاده می­شوند.. برای حضور در اماکن عمومی مانند محل کار، مهمانی دوستانه روزانه بهتر است از عطرهای ملایم و معتدل استفاده شود.

 عطر گرم مناسب هوای سرد و عطر سرد مناسب هوای خنک یا سرد

استفاده از عطر سرد در هوای سرد زمستان به هیچ وجه توصیه نمی­شود زیرا حس سرمای هوا را قوی­تر و باعث سستی و بی­ حوصلگی می­شود. نُت ­های پاییزی مناسب پتچولی، وتیور، چوب صندل، کهربا، بلوط و غیره هستند و نُت های زمستانی وانیل، دارچین، کهربا و ادویه ­جات هستند.

عطر گرم هم مناسب هوای گرم در فصل تابستان یا اواخر بهار نیست. زیرا گرمای هوا را تشدید می­کند و ممکن است باعث سردرد شود. نُت های مشهور تابستانی ترنج، گل رز، گل یاس، میموزا، شکوفه های نارنجی و غیره هستند.

عطرهای سرد در فصل تابستان و عطرهای گرم در فصول سرد سال، به دمای هوا تعدیل می­ بخشند و حس خوشایند و آرام بخشی را منتقل می­کند. همچنین روایح گرم در سرمای هوا بسیار ماندگارتر هستند و پراکندگی مناسبی دارند.

چگونه بدون بو کردن طبع عطر را تشخیص دهیم؟

راه های متفاوتی برای این کار وجود دارد:

  • از فروشنده سوال کنید

اگر از فروشگاه فیزیکی خرید می کنید از فروشنده فروشگاه سوال کنید. اگر از فروشگاه اینترنتی خرید می­ کنید به مشخصات درج شده در صفحه محصول دقت کنید و اگر اطلاعات دقیقی پیدا نکردید از پشتیبانی سایت سوال کنید.

  • به ظاهر شیشه عطر دقت کنید

عطرهای گرم معمولاً رانگ شیشه یا مایع عطر با رنگ ­های گرم مانند رنگ زرد، نارنجی یا قرمز دارند و عطرهای سرد ظاهری با رنگ معمولاً آبی دارند. البته پیشنهاد ما به شما همان گزینه اول است.

عطرهای سرد یا خنک مناسب افراد گرم مزاج هستند و در افراد سرد مزاج باعث سستی و بی­حالی می­شوند.

عطرهای گرم مناسب افراد سردمزاج هستند و برای افراد گرم مزاج باعث سردرد می­شوند.

عطرهای سرد مناسب هوای گرم مانند فصل تابستان یا اواخر پاییز هستند.

عطرهای گرم مناسب آب و هوای سرد در فصل زمستان، پاییز و اول بهار است.

نارنج، هندوانه، لیمو و برخی گل ها که رایحه سرد و خنک دارند ساختار عطرهای سرد یا خنک را تشکیل می­دهند.

در ساختار عطرهای گرم ترکیبات روایح شرقی، چوبی، شکلات و برخی میوه ها مثل گلابی که رایحه گرم دارند حضور دارند.

دانشنامه عطر
عضویت در خبرنامه
برای دریافت جدیدترین مقالات روز عطر و ادکلن در خبرنامه عضو شوید